A&K verhuur en evenementenverzorging


Jo de Grootstraat 26 7311 GN Apeldoorn
055-5217237 Klik om te bellen

Over A&K verhuur en evenementenverzorging

Maak indruk op uw gasten en organiseer uw feest met A&K verhuur en evenementenverzorging. Wij zijn een verhuurbedrijf uit Apeldoorn (Gelderland) en leveren in een wijde omtrek huurartikelen (partyverhuur) voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, huwelijk, jubileum, receptie, personeelsfeest, opening, BBQ, evenement of voor zomaar een feest. Wij hebben een groot assortiment aan huurartikelen voor elke gelegenheid. Ook verzorgen wij complete feesten. Kortom voor een feest bent u op het juiste adres , namelijk bij A&K partyverhuur!

Ons motto: een feest of evenement hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Of u nu op zoek bent naar partytenten, pagodetenten, stretchtenten, springkussens, ijscokar, karaoke, meubilair, servies, licht of geluid, we hebben het allemaal. Zie onze website www.aenkverhuur.nl/prijslijst voor een uitgebreide prijslijst. Prijzen zijn incl btw.
 

Naast de partyverhuur kunt u bij ons ook terecht voor de verzorging van complete feesten en evenementen. Wij verzorgen dan niet alleen de benodigde huurartikelen zoals tenten, tafels, stoelen, heaters en ander materiaal, maar bijvoorbeeld ook de catering en de aankleding van uw feest. Zowel voor grote partijen als een bruiloft of receptie als kleinere feestjes zoals een BBQ met vrienden of een housewarming. Denk bij de BBQ aan lekker vlees als biefstuk, shaslicks en verse hamburgers met bijgerechten als verschillende soorten salades en stokbrood met kruidenboter. Voor bijvoorbeeld een receptie bieden wij een uitgebreide selectie aan met smaakvolle hapjes zoals zalmwraps, toastjes met brie, salamirolletjes en andere lekkernijen. Maar ook verzorgen wij ontbijt of lunch, alles naar wens! Uiteraard wordt al het eten vers bereid uit eigen keuken. Bekijk een greep uit ons uitgebreide assortiment op onze speciale pagina voor catering. www.aenkverhuur.nl/catering

Rijk aan ervaring, service en kwaliteit

Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om uw verjaardag, bruiloft, sportief evenement, themafeest, het boeken van een artiest of band, om tien of honderden personen: A&K partyverhuur verzorgt het graag en goed voor u. Heeft u in huis onvoldoende ruimte dan kunnen wij onze tenten (pagode, stretch en/of partytenten) bij/aan uw huis zetten . Heeft u niet voldoende ruimte bij uw thuis of uw bedrijf dan gaan we gezamenlijk op zoek naar een geschikte locatie of terrein. Ook dat kunnen we omtoveren tot een gezellige ambiance.

Ondanks ons motto “een feest of evenement hoeft niet onbetaalbaar te zijn” bieden wij wel de kwaliteit en service dat men mag verwachten van elk vooraanstaand bedrijf. Wij vinden dat ieder feest een hoogtepunt moet zijn en willen daar graag onze bijdrage aan leveren. Zo kunt u bij ons al terecht voor een verzorgd feest vanaf € 12,95 (incl btw) per persoon. Wilt u een feest in een mooie tent dan kan dit al vanaf € 18,50 (incl btw) per persoon.

A&K partyverhuur heeft veel ervaring in het organiseren van verschillende soorten feesten en evenementen en is daarom bij uitstek geschikt om uw feest tot een succes te maken. U kent ons wellicht van de evenementen Springtime  of Brapop in het zuiderpark. Maar ook kleinere feesten voor bedrijven of particulieren organiseren en verzorgen we ondertussen al meer dan 10 jaar!

Neem vrijblijvend contact op

Neem onze site (www.aenkverhuur.nl)  eens op uw gemak door en wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig geworden naar onze creatieve en feestelijke ideeën, neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen per telefoon: 055-5217237 of 06-24253796. Maar ook via mail:  info@aenkverhuur.nl.

 Naast de verhuur verzorgen we ook complete feesten zoals bruiloften, verjaardagen, personeelssfeesten jubilea of zomaar een evenement/feest.

A&K Partyverhuur: All your party needs!

Foto's

stretchtent zand

Verhuur van

Evenementenverhuur
Meubelen
Party verhuur

Onze locatie

A&K verhuur en evenementenverzorging


Jo de Grootstraat 26 7311 GN Apeldoorn
055-5217237 Klik om te bellen