Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

Rutte Groep Amsterdam gaat met de stroom mee.

Een 100% elektrische wiellader kopen is voor vele nog een drempel, slechts enkele bedrijven durven tegen de stroom in te gaan. Voor Rutte Groep Amsterdam is het duidelijk; emissievrij werken loont. Hoe zich dit loont? Wat te denken aan een trede 3 op de MVO prestatieladder wat voorrang geeft bij diverse aanbestedingen, lagere kosten voor onderhoud, geen brandstof kosten en gewoon 6 uur werken op 1 accu lading.

“Het klinkt als een tekst uit een reclame folder”, aldus dhr. Rutte (alg. directeur) “Maar als je 100% elektrisch 100% zakelijk gaat bekijken dan is de rekensom snel gemaakt”

Binnen 1 maand na de introductie staat de Nederlandse importeur Collé Rental & Sales al samen met Kramer dealer Nemaco op de stoep in Amsterdam om de nieuwe Kramer 5055E aan de laadpaal te koppelen. Dit mag met recht een primeur genoemd worden.

De nieuwe Kramer 5055E wordt binnen het Kramer dealernetwerk van Collé Rental & Sales aangeboden. Dit landelijk netwerk bestaat uit 20 lokale dealers welke een eigen verkoop -en service regio beheren voor de producten van Kramer. Collé Rental & Sales levert uitgebreide ondersteuning op het gebied van onder meer productdemonstraties, trainingen en acties.

Ook 100% elektrisch werken, dat kan! Laat u geheel vrijblijvend informeren door een van onze specialisten.

Op June 28, 2017


Over Collé Rental & Sales | colle.eu

Collé Rental & Sales (met vestigingen in Nederland, Duitsland en België) is dé specialist op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor de bouw, industrie, grondverzet, evenementen, tijdelijke huisvesting, intern transport, reiniging en tuin & park. Met meer dan 350 werknemers bedient Collé een klantenkring in heel Europa. Meer dan 120 jaar ervaring staat bij Collé garant voor een uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en een uitstekende service. Indien u vragen heeft over dit persbericht kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & PR: Tel. 046-4574100 of via email: marketing@colle.eu. Meer informatie over Collé Rental & Sales kunt u terugvinden op onze website www.colle.eu.

Ingediend door Collé Rental & Sales

Nusterweg 100-102, Sittard