Asfaltverwerkingsmaterieel Geba Verhuur


Bovensteweg 48/50 6585 KD Mook
0246221204 Klik om te bellen

Over Asfaltverwerkingsmaterieel Geba Verhuur

Verhuurder van inframaterieel

Geba verhuurt moderne wegenbouwmachines van gerenommeerde Duitse machinebouwers. Van walsen en asfaltspreidmachines tot complete asfaltsets inclusief vakkundig personeel. Geba beschikt over het modernste materieel en de beste vakmensen voor compleet uitgeruste asfaltsets. Aanvullingen of andere wensen? Laat het ons weten. Wij zijn flexibel en denken graag met je mee!

Over Geba Verhuur

De wegenbouw zit in onze genen! Opgericht in 1900 is Geba in de jaren zeventig van de vorige eeuw omgevormd van wegenbouwer naar handelsbedrijf én verhuurbedrijf van mens en materieel. Onze expertises op het gebied van asfalt- en halfverhardingen hebben we gedurende de tijd verder ontwikkeld en verbeterd. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor de klant staan bij Geba voorop.

Zo kunnen we u helpen

Vanuit onze materieeldepots in Cruquius en Mook is ons materieel snel beschikbaar en op locatie. Onze vakmensen besturen deze machines met zorg. Zo ondersteunen wij onze opdrachtgevers, de infra-aannemers, bij een korte of lange termijn behoefte aan materieel en personeel in Nederland, België en Duitsland.

Voor meer informatie 024 - 696 3220