Attractieverhuur Piet van Marion


Mercuriusstraat 45 3133 EM Vlaardingen
0104745086 Klik om te bellen

Over Attractieverhuur Piet van Marion

Al vele jaren is Attractieverhuur Piet van Marion het grootste afhaalmagazijn voor attracties in de regio Rijnmond. Zoals u weet is Attractieverhuur Piet van Marion uniek in zijn kwaliteit en service.
Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. Hierdoor hebben wij besloten de attractieverhuur onder te brengen bij Ocean Entertainment.

Naast enkele nieuwe gezichten zullen de vertrouwde vaste medewerkers van Piet van Marion gewoon uw contactpersonen blijven. De overname heeft voor u een aantal belangrijke voordelen, welke wij hieronder graag met u delen.

Centraler in de regio: We zijn verhuisd naar VLAARDINGEN

Omdat we het grootste afhaalmagazijn voor attracties en spelen van de regio Rijnmond zijn, hebben we besloten ons centraler in de regio te vestigen. De afgelopen weken is door het hele team keihard gewerkt om ons afhaalmagazijn te verhuizen naar de Mercuriusstraat 45, 3133 EM in Vlaardingen. De verhuizing brengt ook een nieuw telefoonnummer met zich mee. U kunt ons voortaan bereiken op 010-4745086. Vlaardingen ligt aan de A20 en A4 en heeft snelle aansluitingen op de A13 en A15. Verder is Vlaardingen een toegangspoort tot de Randstad en heeft uitstekende verbindingen met de noordelijke, zuidelijke en oostelijke uitvalsroutes.

We gaan weer (GRATIS!) bezorgen!

Per direct kunnen we de attracties weer in eigen beheer voor u bezorgen en/of ophalen. Voor 50 cent per kilometer wordt uw gehuurde materiaal op afspraak bezorgd en opgehaald. We rekenen GEEN VOORRIJKOSTEN meer. U betaalt dus alleen de gereden kilometers. Maar daar doen we nog een stapje bovenop! Vanaf een orderbedrag van € 350,- ex. BTW worden de attracties GRATIS BEZORGD EN OPGEHAALD. Dit doen we niet alleen in Zuid-Holland, maar ook in de aangrenzende provincies Zeeland, Brabant, Utrecht en Noord-Holland. Daarnaast is het ook weer mogelijk uw attracties te laten verzorgen en begeleiden door onze medewerkers.

ASSORTIMENT FLINK UITGEBREID

Doordat we het assortiment van Ocean Entertainment kunnen toevoegen aan onze verhuur is ons aanbod flink gegroeid! U kunt de nieuwe attracties bekijken op de website van PVM. Naast de attracties die op onze website staan kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van special effects, licht, geluid, beeld en podia. Daarnaast kunnen we nu ook een breed scala aan entertainment voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden of neem eens een kijkje op de site van Ocean Entertainment.

RUIMERE OPENINGSTIJDEN

Ons kantoor is voortaan geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 18.30 uur. Buiten deze openingstijden zijn wij 7 dagen per week op afspraak geopend voor afhaal en retour. U kunt nu dus ook op afspraak in het weekend een attractie halen of retourneren. En uiteraard is onze storingsdienst 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Foto's

Springkussen Clown

Verhuur van

Attracties en spelen
Evenementenverhuur
Party verhuur

Onze locatie

Attractieverhuur Piet van Marion


Mercuriusstraat 45 3133 EM Vlaardingen
0104745086 Klik om te bellen