sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Madepolderweg 7
    9608 PX Westerbroek
  • 050-4041488
  • Website

Koko verhuur groningen

Het verhuren van: Stalen en kunststof rijplaten, Dragline schotten, bouwhekken, koppelpontons
Koko-Verhuur is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verhuur van materieel wat vooral wordt gebruikt in de civiele techniek. Hierbij moet u denken aan grote en kleine koppelpontons, pontons, stalen en kunststof rijplaten, dragline schotten, bouwhekken, schrikhekken, baakschilden, schaftvoorzieningen, opslag en zee containers etc.

Het bezorgen, uitleggen, koppelen, opnemen en afvoeren van zowel rijplaten, dragline schotten en koppelpontons kunnen wij voor u verzorgen tegen markt conforme tarieven. Het zelfstandig afhalen is uiteraard kosteloos en geen probleem vanaf een van onze locaties.

Koko-Verhuur maakt gebruik van meerdere opslagplaatsen zoals Leens, Groningen/Westerbroek en Marum Transportkosten berekenen wij vanaf het dichtst bijzijnde adres.

Koko-Verhuur kan u voor langdurige huur of verhuurcontracten een zeer scherpe projectkorting bieden. Voor vragen en/of inlichtingen kunt u contact opnemen met ondergetekende, voor het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave en/of projectkorting kunt u de gegevens mailen naar ons mailadres of u kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte aanvraagformulier.

Foto's van Koko verhuur groningenKoko verhuur groningen in het kort

Verhuur van

  • stalen rijplaten, dragline schotten, koppelpontons