Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Petunialaan 4a
    5582 HA Waalre
  • 0402223500

123Feestverhuur

123Feestverhuur uit Waalre is een professionele dienstverlener die uw feest of evenement naar wens verzorgt. Groot of klein, particulier of zakelijk, thuis of elders, 123Feestverhuur is hét adres waar u alles in één keer regelt, van een paar statafels tot de complete verzorging. Partybenodigdheden, drank, catering, personeel of entertainment, 123Feestverhuur heeft het allemaal. U viert feest, wij regelen de rest.

Vrijwel iedereen heeft wel een reden om een feestje te geven. Vrijwel iedereen heeft ook meerdere redenen om het niet te doen. Vaak hebben deze redenen te maken met de tijd en energie die het kost om een feest te organiseren. Bedrijven zoals cateraars, tentverhuurders, materiaalverhuurders en entertainers moeten gezocht en benaderd worden. Facturen worden aangevraagd en vergeleken, maar het verschil in kwaliteit blijft moeilijk te bepalen.

Zou het niet prettig zijn als u met één, duidelijk en persoonlijk gesprek al uw wensen kunt uitspreken, zonder dat u dat ook tegen de cateraar, de tentverhuurder, de geluidsman en de entertainer hoeft te herhalen? Heeft u geen zin om na een tuinfeest met de afwas, rommel en schoonmaak te blijven zitten? 123Feestverhuur kan het allemaal uit handen nemen, van A tot Z. U kunt te gast zijn op uw eigen feest!

In een persoonlijk gesprek legt u uw wensen voor aan één van onze professionele medewerkers.

123Feestverhuur zorgt ervoor dat u een onvergetelijke dag heeft!


123Feestverhuur in het kort

Verhuur van

  • Evenementenverhuur
  • Meubelen
  • Party verhuur