Bengsch Tenten


Boezemweg 11 3255 MC Oude-Tonge
0187641770 Klik om te bellen

Wij maken uw evenement tot een unieke belevenis
Particulier & zakelijk, klein t/m totaal pakket
Profiteer van onze 30+ jaar ervaring in tenten

Over Bengsch Tenten

Met een ruime keus aan overkappingen is er bij Bengsch Tenten voor elke gelegenheid een passende tent te vinden. Wij zijn al decennia de vaste professionele partner voor zowel de particuliere alsook de zakelijke markt die tenten en hallen huren voor de organisatie van bruiloften, feesten en evenementen. Huren bij Bengsch Tenten betekent dat U automatisch bij de huur van onze materialen ook kwaliteit, betrouwbaarheid, karakter en een grote dosis ervaring ontvangt!

Neem gerust telefonisch contact met ons op tel. 0187 641770 met uw vragen of maak een afspraak om samen de mogelijkheden door te nemen. Want een goed voorbereid project = een succesvol project.

Wij verhuren o.a. Witte bruiloft Tent of Scheerlijn Tenten, High end Freeform Stretch Tenten, Pagode tenten, Luifels, Walkway, Alu-hallen met shutters, Country Fence wit houten hekwerk, Scheidingswanden, Shutterwanden Achterwanden, Stroom, Verlichting, Houten of Cassette Vloeren, Verwarming en inrichting naar keus voor elk evenement.

Voor bruiloft, jubileum, verjaardag, bedrijfsdag, uitvaart, sportevenement, jeugdwerk, oranjefeest/koningsdag, tuinfeest, productpresentatie, bouwproject, catering, burendag, party, country fair, natuur educatiedag kortom alle zakelijke en privé bijeenkomsten waar u een dak boven uw hoofd nodig heeft!

Daarnaast ontwerpen en produceren wij een unieke eigen meubellijn in eikenhout genaamd:

WOODY ORIGINAL vouwmeubelen.

Woody Original vouwmeubelen zijn eenvoudig in één handeling inklapbaar tot een compact pakket zonder losse onderdelen. Wij van Woody Original maken meubilair van eikenhout met een uniek vouwsysteem welke in een handomdraai klaar staan op uw evenement!

Woody Original is STOER, STERK, SNEL en vooral erg MOOI.

Kleine items maar ook grote tafels tot wel 2.20 meter lengte zijn makkelijk hanteerbaar. Bovendien zijn ze zeer economisch in gebruik aangezien ze aanzienlijk minder ruimte innemen tijdens transport èn in opslag ten opzichte van regulier meubilair.

Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig geproduceerd met de pure uitstraling en lange levensduur van mooi eikenhout.

Voor verkoop en verhuur: neem gerust contact met ons op via T. 0187 641770.

Foto's

Stretch Tent

Verhuur van

Evenementenverhuur
Party verhuur
Tentenverhuur

Onze locatie

Bengsch Tenten


Boezemweg 11 3255 MC Oude-Tonge
0187641770 Klik om te bellen