Carpe Diem Events & Verhuur


Mgr. Buckxstraat 8 6134 AP Sittard
06 53818747 Klik om te bellen

Over Carpe Diem Events & Verhuur

Carpe Diem Events & Verhuur is de grootste maar ook de leukste attractie verhuurder uit Limburg waar jouw feest centraal staat! Je kunt bij ons goedkoop een vrolijk springkussen huren en tegelijk genieten van een uitgebreide service. Ook als je een stoere stormbaan wilt huren of opzoek bent naar een XXL Hindernisbaan, Carpe Diem verhuur heeft stormbanen in veel verschillende maten en samenstellingen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan unieke attracties te huur van levend tafelvoetbal spel tot buikschuifbaan. Ook voor een Halloween of Sinterklaas feest ben je bij ons aan het juiste adres. Voor Winterattracties en schaatsbanen kun je ook bij ons terrecht. Wij verhuren door heel Nedreland en ook grote delen in Duitsland en Belgie. 

Veiligheid en betaalbare prijzen: daar staan wij voor. Al meer dan 19 jaar zijn wij hét adres voor het huren van attracties. Bovendien maken wij feesten en partijen graag helemaal compleet. Ook alles op het gebied van partybenodigdheden zoalscateringregelt u via ons.

Op het moment dat u kiest voor het huren van één van onze attracties, nemen wij graag alle mogelijkheden met u door. Indien gewenst kunnen wij de gekozen attractie bezorgen en later weer ophalen op locatie. Wij kunnen helpen met op en afbouw of dit zelfs helemaal voor u verzorgen. Uw wens voor het huren van een attractie staat bij ons voorop!

Foto's

Hindernisbaan Mega Take out

Verhuur van

Attractieverhuur
Evenementenverhuur
Party verhuur

Onze locatie

Carpe Diem Events & Verhuur


Mgr. Buckxstraat 8 6134 AP Sittard
06 53818747 Klik om te bellen