DR Producties


H. Kamerlingh Omnesweg 7A 2408 AX Alphen aan den rijn
06-13138400 Klik om te bellen

Over DR Producties

De activiteiten van DR Producties zijn ruim maar wel allen gerangschikt rondom het thema organisatie. Dit kan voor particulier, instelling of bedrijf, van verhuur van materiaal of een compleet verzorgde barbecue, feest of bruiloft. Wij doen waar wij goed in zijn, dan kunt u blijven doen waar u goed in bent!
Als organisator nemen wij veel (voor u onbekend) werk uit uw handen. Als u een statafel nodig heeft dan mailt of belt u en de statafel wordt bij u bezorgd en ook weer opgehaald. Een klein of groot bedrijfsfeest, we bespreken met elkaar uw wensen en wij gaan voor u aan het werk tot en met de afwas aan toe. Een kindermiddag met allerlei kinderactiviteiten, we plaatsen de luchtkussens, bedienen de popcornmachine enz., schminken de kinderen. Een themabijeenkomst, we zoeken naar attributen ter aankleding, we zorgen voor gepaste hapjes en drankjes, de uitnodigingen kunnen we verzorgen, kortom u vraagt en wij leveren, denken met u en adviseren u waar mogelijk.
U als (potentiële) klant bent voor ons belangrijk! We zullen alles in het werk stellen om onze verplichtingen na te komen, want we zien u graag een volgende keer ook weer terug.
U kunt ons mailen of bellen met uw vragen, opmerkingen of opdrachten, we zijn u met plezier van dienst!
Met vriendelijke groet,
Dick Raaphorst

Foto's

Verhuur van

Evenementenverhuur
Party verhuur

Onze locatie

DR Producties


H. Kamerlingh Omnesweg 7A 2408 AX Alphen aan den rijn
06-13138400 Klik om te bellen