Fun-Pro Attractieverhuur + Events


Boxmeerseweg 3 5835 AA Beugen
0485 362 050 Klik om te bellen

Over Fun-Pro Attractieverhuur + Events

FUN-PRO: ATTRACTIEVERHUUR VOOR ELK EVENEMENT
Fun-Pro is dé leverancier van professioneel plezier. Fun-Pro verhuurt en verkoopt attracties voor speciale feesten, dagen en evenementen:

ATTRACTIEVERHUUR
In Oost-Nederland is Fun-Pro inmiddels een begrip geworden. Met beproefde attracties, een uitgebreid assortiment en een perfecte service levert Fun-Pro verschillende attracties en springkussens die het beslist goed doen op uw speciale dag. Bij alle attracties is veiligheid een vereiste.

SPECIALE WENSEN?
Fun-Pro ontwikkelt en verzorgt ook (promotionele) attracties die volledig op de wensen van de klant zijn afgestemd en die op tal van evenementen kunnen worden ingezet. Deze combinatie van entertainment en promotie is een succes-formule van ons bedrijf.
Attractie op maat?

ATTRACTIEVERKOOP
Fun-Pro is officieel distributeur van de trampolines, speeltafels en overige producten. Extra voordelig via Fun-Pro!

FUN-PRO OP EVENEMENTEN
Fun-Pro maakt al jaren op diverse braderieën, koningsdagen, jaarmarkten, zomer- en straatfeesten, bedrijfsopeningen, campings, scholen en bij verenigingen met de meest spectaculaire attracties. We hebben ruime ervaring opgedaan in het verzorgen van evenementen zoals zeskampen, waterspektakels, buurtfeesten en familiedagen.

Verhuur van

Attractieverhuur
Evenementenverhuur
Party verhuur

Onze locatie

Fun-Pro Attractieverhuur + Events


Boxmeerseweg 3 5835 AA Beugen
0485 362 050 Klik om te bellen