In4More Event & Partyservice Harlingen


Oude Trekweg 77 8861 KS Harlingen
06 10926562 Klik om te bellen

Over In4More Event & Partyservice Harlingen

In4More Event & Partyservice uit Harlingen is het verhuurbedrijf voor Partyverhuur en met name voor evenementenservice en meer partyverhuur in Noordwest Friesland. Wij zijn klein gestart in 2007 en zijn langzaam aan een steeds groter en uitgebreider verhuurassortiment gaan voeren.

Ga jij een feest, bijeenkomst of event organiseren? Neem dan gerust contact met ons op, wij horen graag je wensen aan, en sparren graag met je. Daarna maken wij een passende offerte en leveren wij een op maat gemaakte aankledeing voor jouw event. Wij laten je feest er graag uit springen.

Huur ook eens een 55 Inch Led-TV, geluid set, Abraham of Sarah, feesttent, balloncreatie of ballonnenboog. Wij kunnen natuurlijk meer voor je betekenen. De voordeelpakketten zijn ons paradepaardje, waarme wij een geheel feestpakket kunnen leveren tegen gereduceerd tarief.

Interesse? Bezoek dan eens onze site of mail of bel ons gerust geheel vrijblijvend. Wij denken graag met onze klanten mee en komen dan met gepaste suggesties.

Kernwoorden die voor ons bedrijf staan zijn: kennis van zaken, schone en goedwerkende verhuurattributen, snel leveren, mooi weer garantie en meedenkend met onze (toekomstige )klanten. Dus ga jij je feest organiseren, denk dan aan In4More Event & Partyservice uit Harlingen.

Verhuur van

Evenementenverhuur
Meubelen
Party verhuur

Onze locatie

In4More Event & Partyservice Harlingen


Oude Trekweg 77 8861 KS Harlingen
06 10926562 Klik om te bellen