Jafrem Verhuur


Achterweg 31 3 1424 PN Aalsmeer
+31647077647 Klik om te bellen

Over Jafrem Verhuur

Wilt u uw zoon/dochter een onvergetelijke verjaardag bezorgen of uw ouders verrassen met
een jubileum echtpaar op hun 25-jarige bruiloft?

Of voor de 50e verjaardag van uw collega, de geboorte van uw zoon/dochter, de opening van uw bedrijf, sportwedstrijd en de trouwerij van uw vrienden een geweldige partytent?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor opblaasfiguren (Sarah/Abraham/Baby/Bruidsparen/etc.), maar ook voor springkussens, attracties, zeskampspelen, partytenten en partybenodigdheden

Niet alleen verhuren wij bijvoorbeeld onze partytenten aan particulieren om de huiskamer te vergroten, ook kleden wij de grotere (sport)evenementen aan met onze partytenten en startbogen.

Onze werkwijze is simpel: Lage prijzen, groot assortiment, eenvoudige handleidingen, goede kwaliteit spullen en grote flexibiliteit.

Veiligheid staat bij ons boven alles! Daarom zijn al onze springkussens en attracties voorzien van een keuringscertificaat en zijn al onze partytenten voorzien van een brandvertragend certificaat.

Onze producten zijn eenvoudig zelf op te halen en terug te brengen, maar uiteraard kunnen wij het bezorgen/plaatsen ook voor u verzorgen.
Zo kunt u zich bezig houden met de andere voorbereidingen van uw feest.

Vanuit onze vestigingen in Alphen aan den Rijn en Aarlanderveen (Ter Aar),Kudelstaart-/Aalsmeer bedienen wij het gehele land met de verhuur van onze producten.

Heeft u wensen die niet op onze website te vinden zijn, wij denken graag met u mee.

 Met vriendelijke groet,
 Team van JAFREM Verhuur.

Foto's

Onze TOP attractie is de Mega Adventure Jungle Track van maar liefst 46,5 meter lang!

Verhuur van

Attractieverhuur
Party verhuur

Artikelen

Piratenschip Glijbaan

OP KONINGSDAG IN ALPHEN AAN DEN RIJN GEPRESENTEERD! De veiligheid van uw kinderen staat bij ons natuurlijk op de eerste plaats! Daarom voldoen al onze gecertificeerde springkussens en attractie toestellen...

Onze locatie

Jafrem Verhuur


Achterweg 31 3 1424 PN Aalsmeer
+31647077647 Klik om te bellen