Koko verhuur groningen


Madepolderweg 7 9608 PX Westerbroek
050-4041488 Klik om te bellen

Over Koko verhuur groningen

Het verhuren van: Stalen en kunststof rijplaten, Dragline schotten, bouwhekken, koppelpontons
Koko-Verhuur is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verhuur van materieel wat vooral wordt gebruikt in de civiele techniek. Hierbij moet u denken aan grote en kleine koppelpontons, pontons, stalen en kunststof rijplaten, dragline schotten, bouwhekken, schrikhekken, baakschilden, schaftvoorzieningen, opslag en zee containers etc.

Het bezorgen, uitleggen, koppelen, opnemen en afvoeren van zowel rijplaten, dragline schotten en koppelpontons kunnen wij voor u verzorgen tegen markt conforme tarieven. Het zelfstandig afhalen is uiteraard kosteloos en geen probleem vanaf een van onze locaties.

Koko-Verhuur maakt gebruik van meerdere opslagplaatsen zoals Leens, Groningen/Westerbroek en Marum Transportkosten berekenen wij vanaf het dichtst bijzijnde adres.

Koko-Verhuur kan u voor langdurige huur of verhuurcontracten een zeer scherpe projectkorting bieden. Voor vragen en/of inlichtingen kunt u contact opnemen met ondergetekende, voor het aanvragen van een vrijblijvende prijsopgave en/of projectkorting kunt u de gegevens mailen naar ons mailadres of u kunt hiervoor gebruik maken van onze offerte aanvraagformulier.

Foto's

Koppelpontons op stapel in Westerbroek

Verhuur van

Stalen rijplaten, dragline schotten, koppelpontons

Onze locatie

Koko verhuur groningen


Madepolderweg 7 9608 PX Westerbroek
050-4041488 Klik om te bellen