Liber Units BV


Ruytenbergweg 7 5165 NT Waspik
0031-162510005 Klik om te bellen

Over Liber Units BV

Uw adres voor tijdelijke huisvesting


Liber Units is een middelgroot bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in tijdelijke accommodaties. Onze voorraad bestaat onder andere uit: werfketen, bouwketen, directieketen, kantoorunits, woonunits, toilet en sanitairunits. Door onze kleinschaligheid staan wij dicht bij de klanten en zijn er korte lijnen waardoor wij slagvaardig en zeer scherp geprijsd kunnen leveren. Transport kunnen wij voor u verzorgen.

Ook voor huur units staan wij voor u klaar! 

Kantoorunits te koop of te huur. De units zijn zowel enkelvoudig als geschakeld en/of gestapeld te gebruiken.

Of u nu 20m2 nodig heeft of 200m2, of uw gebouw een luxe, representatieve uitstraling of een standaard ‘look’ dient te hebben: Liber Units is in staat iedere gewenste ruimte te creëren.

De units zijn desgewenst ingericht met toilet, keuken en verwarming. Ook is het mogelijk om de units in de door u gewenste kleur te schilderen.

De kantoorunits zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen dienst doen als:

kantoor- of directieruimte
klaslokaal
kinderdagverblijf
winkelvoorziening
tijdelijke woonruimte
kleedruimte op de bouw of bij een sportvereniging

Woonunits, een ideale oplossing tijdens de verbouwing van uw huis, of in noodgevallen zoals bijvoorbeeld bij een brandschade. Een woonunit kan binnen een dag geplaatst worden. Deze woonunits zijn zeer compleet, zeer goed geïsoleerd en voorzien van elektrische kachels en kunnen naar wens ingedeeld worden.

Container verhuur en verkoop. Als u goederen tijdelijk moet opslaan dan is een container daarvoor een veilige en eenvoudige oplossing. Bij Liber Units heeft u keuze uit diverse soorten zoals zeecontainers, milieucontainers maar ook werkplaatscontainers die voorzien zijn van verlichting en verwarming

Bent u op zoek naar een of meerdere toilet units? Kies dan voor een van de toilet unit van Liber units. 

Toilet units worden vaak ingezet op bijvoorbeeld een camping als er te weinig ruimte is voor een toiletgebouw. Op een camping is een chemisch toilet, ook bekend als een dixi, vaak niet de uitstraling die er gewenst wordt. Ook is een toilet unit erg geschikt voor grote evenementen. Het voordeel van een toilet unit is dat er meerdere toiletten in een unit zitten waardoor er maar eenmalig een unit geplaatst hoeft te worden. Het plaatsen van een unit is eenvoudig en de unit is dan ook eenvoudig aan te sluiten op het riool. Na gebruik is de unit ook eenvoudig weer te verwijderen.

De materialen die gebruikt zijn in de binnenkant van de toilet unit zijn eenvoudig schoon te maken. Dat is een fijn gemak en scheelt een hoop tijd na een evenement. Zo voorkomt u ook dat de toiletten erg vies worden en niet schoon te krijgen zijn tijdens of na een evenement. Of u nu op zoek bent naar een enkel toilet of naar een unit met meerdere toiletten en urinoirs, het kan allemaal bij Liber units.

Foto's

Tijdelijke huisvesting te koop of te huur

Verhuur van

Bouwmaterieel
Kantoorunits

Onze locatie

Liber Units BV


Ruytenbergweg 7 5165 NT Waspik
0031-162510005 Klik om te bellen