Party Rent Service


Waterbeemd 2A 5705 DN Helmond
0492544078 Klik om te bellen

Over Party Rent Service

Party Rent Service heeft ruim 30 jaar ervaring in de verhuur van allerlei producten die Uw feest of evenement compleet maken. U kunt de huurgoederen zelf bij ons afhalen, of wij kunnen ze tegen een vergoeding bij U bezorgen. Wij leveren alles verpakt in kratten, dozen, rolcontainers e.d. aan om het U zo gemakkelijk mogelijk te maken.Door onze jarenlange ervaring krijgt U bij ons een goed advies, zodat Uw feest of evenement zeker zal slagen. U kunt bij ons langskomen om de huurgoederen te bekijken en met ons te overleggen over het een en ander. De koffie staat dan uiteraard voor U klaar.

Wij beschikken over magazijncontainers, welke U geleverd krijgt met de door U bestelde huurgoederen erin. U lost en laadt deze zelf wanneer het U uitkomt. Ideaal voor bijvoorbeeld sporthallen die weer tijdig leeg moeten zijn of tenten die al vroeg in de morgen worden afgebroken. U ontvangt vooraf een opgave van de kosten.


Wij kunnen de huurgoederen ook met de vrachtauto of bestelwagen bij U afleveren. U ontvangt vooraf een opgave van de kosten hiervoor.
Verhuur van

Electrische apparatuur
Evenementenverhuur
Meubelen
Party verhuur

Onze locatie

Party Rent Service


Waterbeemd 2A 5705 DN Helmond
0492544078 Klik om te bellen