Partyverhuur Leerdam


Tiendweg 3 4152 GC Rhenoy
06-12866009 Klik om te bellen

Over Partyverhuur Leerdam

“Het verzorgen van een compleet feest is niet alleen een kwestie van het leveren van kwalitatief goede spullen, maar het gaat vooral om het meedenken met de klant, het luisteren naar de wensen, het doen van suggesties en het vinden van oplossingen voor tal van zaken die tijdens een feest een rol kunnen spelen, kortom het gaat om het “ontzorgen” achter de komma”, aldus Johan de Leeuw, eigenaar van Partyverhuur Leerdam.

 

“Bij ieder feest moet alles kloppen en het maakt in essentie niet uit of het een klein feestje thuis of in de achtertuin betreft, of een groot feest op een bijzondere locatie met meer dan honderd gasten die ook met eten en drinken in de watten willen worden gelegd en die bij voorkeur willen thuiskomen met het gevoel dat ze in een weldadig warm bad hebben gelegen. Het is geweldig om het vertrouwen van de klant te krijgen en als het ware een gouden rand aan hun visitekaartje te kunnen toevoegen. Alles draait om kwaliteit, perfectie en service. Mijn klanten zoeken een pietje-precies die hun feest benadert alsof het zijn eigen feest zou zijn. En eigenlijk is het ook steeds mijn feest. Ik heb er alleen maar lol in als ook werkelijk alles klopt!”

 

Het leverprogramma is inmiddels immens groot geworden. Tenten, meubilair, verlichting, podia, sfeerartikelen, verwarming, geluidsapparatuur, springkussens, barbecues, glazen, servies, bestek, koeling, eten, drinken, noem maar op. Het klantenbestand groeit ook gestaag. Er wordt geleverd aan particulieren, verenigingen, de overheid en het bedrijfsleven. Voor bruiloften, verjaardagen, kinderfeestjes, examenfeesten, buurtfeesten, jubilea en bedrijfsfeesten.

 

Eigenaar Johan de Leeuw is eerlijk over zijn concept: “Voor extreem grote evenementen werk ik uitsluitend samen met organisaties die exact dezelfde visie hanteren als ik. We zijn een onzichtbaar verlengstuk van elkaar. Dat werkt perfect. En ik wil absoluut ook verantwoordelijk blijven voor alles. De klant vindt dat prettig en het ontzorgt de klant in die zin dat hij of zij maar één aanspreekpunt nodig heeft voor alles. Het is in mijn eigen belang om in harmonie te kunnen samenwerken met betrouwbare partijen die net als ik zonder enige wanklank prachtige projecten van de grond willen tillen. Een perfect feest kan alleen maar perfect zijn als dat gevoel gedeeld wordt door de leverancier die het vertrouwen gekregen heeft en de verwachtingen bij voorkeur zelfs overtreft!”    

 

Voor meer informatie: www.partyverhuurleerdam.nl

Partyverhuur Leerdam is telefonisch bereikbaar via 06-12866009.

 

Mailen kan ook: info@partyverhuurleerdam.nl

Verhuur van

Evenementenverhuur
Party verhuur

Onze locatie

Partyverhuur Leerdam


Tiendweg 3 4152 GC Rhenoy
06-12866009 Klik om te bellen