Spijkerman evenementenverhuur


Verlengde Bremenweg 14 9723 JV Groningen

Over Spijkerman evenementenverhuur

Spijkerman evenementenverhuur is specialist in de verhuur van tenten, inrichting en facilitaire voorzieningen met een tijdelijk karakter.De kracht van Spijkerman is het turn-key opleveren van projecten. Aan een bestaande locatie of een door ons te plaatsen Alu-paviljoen kan door vloer-, wand- en plafondstofferingen een compleet andere functie worden gegeven. Pagodetenten kunnen daarbij fungeren als catering- en/of entreetent.

Door de grote aantallen en diversiteit van meubilair, porselein, glaswerk en bestek kunnen er veel verschillende stijlen worden gecreëerd. Met het doorvoeren van de bedrijfskleur in stoffering en meubilair kan aan elke inrichting een uniek eigen karakter worden gegeven.
We zijn in staat een mobiele keuken in te richten met een frontcooking, combisteamer en mobiele vaatwasser. Door deze professionele grootkeukenapparatuur kan in een zeer kort tijdsbestek voor een groot aantal personen worden gekookt. Bij onze totaal benadering hoort ook alle facilitaire voorzieningen zoals aggregaten, stroomvoorziening, toiletvoorziening, douches, lichtvoorziening etc.

Spijkerman evenementenverhuur is uw sparring partner voor elk bedrijfsfeest, particulierfeest, beurspresentatie en evenement.

Verhuur van

Evenementenverhuur
Meubelen
Party verhuur

Onze locatie

Spijkerman evenementenverhuur


Verlengde Bremenweg 14 9723 JV Groningen