Sportwijzer B.V.


Mors 15 7151 MX Eibergen
0545 475 450 Klik om te bellen

Meer dan 30 jaar ervaring
Professionele begeleiding
Online bestellen & maatwerk

Over Sportwijzer B.V.

Over Sportwijzer
Onze missie is om deelnemers een persoonlijke en bijzondere activiteit te bezorgen. Wij willen mensen actief betrekken in het programma en hen iets bijzonders laten ervaren. U vindt bij ons het meest complete aanbod van Nederland.

Meer dan 30 jaar ervaring
Sportwijzer staat al 33 jaar garant voor een creatieve en optimale invulling van uw (sportieve) bedrijfsuitje, actieve evenement, teambuildingsdag, themafeest, promotionele activiteit of kinderprogramma. In op maat gemaakte programma’s kunnen ook alternatieve en culturele activiteiten worden opgenomen. De wens van de klant staat bij Sportwijzer voorop!

Uw doelstelling
Wij verstaan de kunst om bij uw doelstelling(en) passende oplossingen te bieden. Beleving, plezier en het achterlaten van een blijvende indruk bij de deelnemers maakt uw (bedrijfs)evenement of feestelijke gelegenheid tot een waardevolle herinnering. Voor uw teamuitje, personeelsfeest of open dag zorgt ons team voor creatieve invullingen. Wij zijn van mening dat een activiteit of event een prima middel is om uw boodschap over te brengen en wij maken waar wat wij met u afspreken.

Op elke vraag een antwoord
Vanuit een breed assortiment verzorgt Sportwijzer zeer uiteenlopende actieve- en recreatieve programma’s. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u er graag over. Met alle materialen in eigen beheer zijn wij in staat om snel te schakelen samen met onze deskundige, enthousiaste medewerkers. Ook als de weersomstandigheden beneden verwachting zijn. Hebben wij iets niet in huis, dan regelen wij het voor u!

Duurzaam
Wij realiseren ons dat het vervaardigen van de producten die wij gebruiken belastend zijn voor natuur en milieu. Om onze kinderen een toekomst te geven met een wereld waar ook zij van kunnen genieten, investeren wij zoveel mogelijk in kwalitatief duurzaam geproduceerde producten die lang meegaan.

Activiteiten bij Sportwijzer
Bent u op zoek naar een sportieve of recreatieve activiteit voor uw bedrijf, vereniging of familie? Dan nodigen wij u van harte uit voor een leuke activiteit bij ons op locatie in Eibergen. Voorbeelden zijn Steppen, Mountainbiken of een GPS Dropping met Opdrachten.

Een succesvol jaar belonen met een bedrijfsuitje, personeelsfeestje of een teambuildingactiviteit?
Mag u een bedrijfsuitje, personeelsfeest of teambuildingsactiviteit organiseren? Wij hebben speciaal voor uw bedrijf verschillende mogelijkheden als het gaat om activiteiten voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of teambuildingsactiviteiten samengesteld. Door ons in te schakelen voor je bedrijfsuitje, personeelsfeest of teambuildingsactiviteit houdt u zelf uw handen vrij om deel te nemen aan uw eigen feest, event of activiteit. Voorbeelden zijn een Casino op eigen locatie, een Maffia bedrijfsuitje of Ontmasker de Mol.

Een sportieve dag voor uw school organiseren?
Mag u voor een basisschool, voortgezet onderwijs of beroeps- en vervolgonderwijs een event, sportdag of andere activiteiten organiseren? Wij hebben speciaal voor scholen verschillende pakketen samengesteld. Door ons in te schakelen voor een sportdag of andere activiteiten, geeft het u de kans om de organisatie (deels) uit handen te geven en een actieve rol te kunnen spelen binnen uw event, sportdag of andere activiteit. Voorbeelden zijn het Gladiatorenspel, een Zeskamp voor scholen of het Levend Tafelvoetbalspel.

Nieuwe leden vinden voor uw verenging, waarom niet beginnen met een gezellige activiteit?
Bent u voor uw sport-, muziek-, of feestvereniging op zoek naar leuke activiteiten voor een verenigingsdag of andere (feestelijke) gelegenheid? Wij hebben speciaal voor uw vereniging verschillende mogelijkheden samengesteld. Bijvoorbeeld Archerytag, Laserkleiduifschieten of Klootschieten.

Eenvoudig reserveren bij Sportwijzer
Heeft u nog twijfels over de mogelijkheid van activiteiten of attracties op uw eigen locatie of wilt u eerst meer informatie, een offerte of telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op via 0545-475450. Wij helpen u graag verder.

Omdat wij het regelen

Foto's

Onze mobiele klimwand

Verhuur van

Attractieverhuur
Evenementenverhuur
Party verhuur

Onze locatie

Sportwijzer B.V.


Mors 15 7151 MX Eibergen
0545 475 450 Klik om te bellen