ZZ Party Totaal


Industrieweg 22 4051 BW Ochten
0344-644399 Klik om te bellen

Over ZZ Party Totaal

Wij verzorgen complete evenementen, festivals en allerlei soorten feesten en bijeenkomsten. Ons team verzorgt de complete logistiek en opbouw van uw evenement. de operationele ondersteuning en additionele horeca support kunnen wij ook verzorgen. Tevens hebben we een uitgebreid drankenassortiment van diversen soorten bieren, frisdranken en wijnen.

Daarnaast vanuit onze locatie in Ochten verhuren wij alles wat je nodig heb om een mooi evenement te organiseren. Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van tenten.
Van een eenvoudige partytent tot feesttenten van honderden m2 compleet met vloer, verlichting, meubilair, podia, bars, glaswerk, servies en nog veel meer.

ZZ Partytotaal heeft een eigen catering die zeer geschikt is voor kleine en grote groepen.  Ook beschikken we over tal van faciliteiten zoals toiletwagens, bierwagens, koelwagens, stroomvoorzieningen, techniek, licht en geluid. Ook kunnen wij met ons gespecialiseerde decorteam een passende sfeer creëren. 

Kortom, we zorgen met ons team dat jouw evenement tot in de kleinste details klopten perfect is zodat jij kunt genieten van jouw feest. 

ZZ Partytotaal maakt het geslaagd

Foto's

Inrichting bedrijfsfeest te Tiel

Verhuur van

Evenementenverhuur
Party verhuur

Artikelen

Complete catering van A tot ZZ van een heerlijk ijskoud glas bier tot een compleet verzorgde BBQ

WIE EN WAT ZIJN WIJ? Wij verzorgen complete evenementen, festivals en allerlei soorten feesten en bijeenkomsten. Ons team verzorgt de complete logistiek en opbouw van uw evenement. de operationele ondersteuning...

Onze locatie

ZZ Party Totaal


Industrieweg 22 4051 BW Ochten
0344-644399 Klik om te bellen